Met QuoteStocker downloadt u onbeperkt duizenden koersen

U belegt omdat u geld wilt verdienen. Om uw aan- en verkoopbeslissingen bij het beleggen te beoordelen, gebruikt u waarschijnlijk een programma voor technische analyse. En downloadt u hiervoor dagelijks koersen. Misschien wel via een betaald abonnement, waar u jaar na jaar de rekening van gepresenteerd krijgt. Dat hoeft nu niet meer. Met het programma QuoteStocker kunt u kosteloos en onbeperkt duizenden koersen downloaden. Uw eerste winst hebt u zo snel gemaakt.

Van AEX tot Dow Jones

Met QuoteStocker kunt u de koersen van vrijwel elke beurs op de wereld downloaden. Van de AEX-koersen van vandaag tot en met de historische koersen van de Dow Jones en de beurskoersen uit Mexico. Wilt u de historische beurskoersen van één aandeel, beleggingsfonds, index, future of valuta downloaden? Met slechts enkele muisklikken hebt u uw keuze gemaakt. En start u het downloaden. Nadat u uw koersen hebt gedownload, worden ze weggeschreven in het formaat (ASCII) van uw technische-analyse-software.

Flexibel en eenvoudig in gebruik

QuoteStocker ondersteunt alle technische-analyse-softwareformaten (ASCII). Het programma biedt u op dit moment 13 voorgeprogrammeerde snelkeuzes voor technische-analyse-softwarepakketten. Daarnaast kunt u ook uw eigen softwareformaat instellen. Ondanks de vele mogelijkheden is QuoteStocker eenvoudig te bedienen. Start het programma. En met één muisklik downloadt u de koersen die u wilt. U kunt de koersen daarna direct laden in uw softwarepakket voor technische analyse.

Eenvoudig downloaden met 50+ downloadlijsten

Standaard is QuoteStocker voorzien van een groot aantal codes om de beurskoersen te downloaden. Overzichtelijk ingedeeld in aparte downloadlijsten per beurs en per index. Zo kunt u snel een beurs of index kiezen waarvan u de koersen wilt downloaden. Het maakt niet uit of het nu de AEX, de BEL-20, de IBEX-35, de Dow Jones Industrial Average of de Bovespa van Brazilië is. Er worden op dit moment 50 aparte downloadlijsten meegeleverd. Daarnaast kunt u zelf een onbeperkt aantal downloadlijsten toevoegen.

Snel inspelen op ontwikkelingen

Leest u interessante berichten over een fonds dat u nog niet volgde met uw technische-analyse-software? Start QuoteStocker, selecteer het fonds uit de downloadlijst (of voeg het aan de lijst toe) en download de historische koersen over meerdere jaren. Na het laden van de koersen in uw technische-analyse-software kunt u meteen steun- en weerstandslijnen trekken, indicatoren beoordelen en een nieuw beleggingsplan opstellen. Op deze wijze vergroot QuoteStocker uw beleggingsmogelijkheden. U kunt nu nog sneller inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geïnteresseerd in QuoteStocker? Bestel het programma of probeer het eerst gratis uit.